7 Şubat 2011 Pazartesi

Sevgililer Gününe Özel Şarap Terapisi

Doğanın elleri vücudunuza değsin... 

Sevgililer Gününe Özel ''Şarap Terapisi'' %25 İndirimle U-Time'da!

Vücudunuzu eşsiz bir huzura ermenin rahatlığıyla baştan çıkartın.
Son zamanlarda gündemde olan şarabın üzüm içeriğinin cildimize ve vücudumuza sonsuz yararı vardır.Vücudunuz toksinlerden kurtulacağı gibi, daha yumuşak ve sağlıklı bir cilde de sahip olacak.


Avrupa da orta çağda, zenginler şarap, dolayısıyla üzüm özleri ile ciltlerini sağlıklı tutmayı başarmışlardır. Her şeyden önce şarap, mükemmel bir antioksidandır ve cildi koruma özelliği vardır. Antioksidanlar vücudumuzda kimyasal reaksiyonlar sonucu oluşan veya dışardan sigara, alkol veya kirli havayla alınan zararlı maddeleri (serbest radikalleri) etkisiz hale getirir. Üzümün antioksidan etkisi, E vitaminine göre 50; C vitaminine göre 20 kat daha fazladır. İçeriğinde bulunan polyphenol (polifenol) keşfedilen en kuvvetli antioksidan olarak bilinmektedir. 

Doğal bakımlar günümüzde en çok tercih ettiğimiz ve en iyi sonuç aldığımız bakımlardır.Tarihe inersek; Babilliler ve Mısırlılar yağlı parfümler kullanırlardı. Yine Mısırlılar banyolarına çeşitli kokular koyar, bedenlerini kille temizlerlerdi. Banyo sonrasında güzel kokulu yağlarla vücutlarına masaj yaparlardı. Zamanla bu gelenek Eski Yunan uygarlığına da geçmiştir. Ve sonra günümüze doğal bakımlar ve terapiler olarak el vermiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder