17 Ocak 2011 Pazartesi

Kavitasyon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

KAVİTASYON


Bölgesel zayıflamanın en etkili ve en hızlı yöntemlerden biri olan kavitasyon radyo frekans ve ultrasonik ses dalgaları ve toparlama başlıklarını içerir.Üç başlık kullanılarak istenilen bölgedeki yağları parcalıyor, inceltiyor ve yağ atımından sonra bölgenin toparlanmasını ve sıkılaştırılmasını sağlıyoruz.Bu uygulamayla birlikte günde 2,5-3 litre su tüketmeniz önemli, haftada 1 seansı hızlı bir  sonuç almanız icin öneriyoruz.

Seans öncesi ve sonrası ölçümlerinizi alıyor her seansta en az 2-4 cm inceldiğinizi gözlemliyoruz.Tavsıye ettiğimiz toplam seans sayısı ihtiyacınıza göre değişiyor ve 5-8 seans kadar olabiliyor.Seans süremiz 50 dakika uygulamamızın hemen ardından güne kaldığınız yerden başlıyabiliyorsunuz.

Kavitasyon kısa süreli kulak çınlaması ve dokuda fark edeceğiniz ısı hissi dışında sizi olumsuz etileyecek herhangi bir komplikasyona sebep olmaz.



LENF DRENAJ


Kavitasyon uygulaması sonrasında tavsiye ettiğimiz ve tamamlayıcı olarak gördüğümüz diğer bir uygulamamız lenf drenaj tulumudur.Lenf drenajı kavitasyonun ardından uyguluyoruz.

Lenf drenaj, kan akışını hızlandırıyor, lenf noktalarınızı açıyor, vücudunuzdaki ödemin atılmasını sağlıyor.Ve kavitasyonla inceltilmiş olan yağların idrar ve suyolu ile daha çabuk atılmasını sağlayan lenf drenajın seans süresi 30 dakikadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder