10 Ocak 2011 Pazartesi

Hamilelik Yogası

Hamilelik döneminizin ve doğumunuzun rahat  geçmesinde büyük etkisi olabilecek hamilelik yogasıyla yaşayabileceğiniz bedensel ve ruhsal  problemlere çözümler üretiyoruz.

Duruş, nefes alma ve konsantrasyon üzerine kurulu bir teknikle oluşturduğumuz programların düzenli olarak yapılması halinde kilo alımının en aza indirildiğini görüyoruz.Hepimizin bildiği gibi bu süreçte vücuta fiziksel, hormonal ve psikolojık olarak bir çok değişiklik meydana gelır, ağırlık merkezi değişir ve omurganızın dogal yapısı bozulma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Bel omurlarında ve bacaklardaki ağrılarsa en sık karşılaştığımız problemlerden.

Hamilelik yogası ile amacımız fiziksel aktivitelerimizdeki  kısıtlanmaları engellemek ve kendimizi hamileliğin her aşamasında daha iyi hissetmemizi sağlamak.
Hatırlatmakta fayda var yoga yaşam enerjimizi

  • Asanalar (temel duruş biçimleri)
  • Pranayama (doğru nefes alma teknikleri)
  • Mudra (beyindeki bazı merkezleri uyaran el hareketleri)
  • Mantra (tekrarlanan sesler) ile açığa çıkarır.
Sizin için hazırladığımız özel asana serilerini, kendinizi tanıma ve içe dönüş teknikleri ile de birleştirdik.
Sizi anne olmaya ve huzurlu bir doğuma hazırlamaya odaklandık.Önemli olan hamilelik sürecinizi rahat geçirmeniz doğum sırasındaki ağrı ve krampları en az seviyede hissetmeniz ve doğum sonrasında vücudunuzu sevmeye devam etmenız ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder