2 Kasım 2010 Salı

Göz Bakımı

Önce gözlerinize alıcı gözle bakın!

Hafta bir gün, 1,5 saatimizi ayırarak, zamana meydan okuyan gözlere sahip olabiliriz. “Evet ama ben birkaç dakikada göz kremimi sürüyorum, bu kadar zamanı gözlerime neden ayırayım ki” diyebilirsiniz elbette. Göz kremlerinizi kullanmaya devam, buna hiçbir itirazımız olamaz ama profesyonellerin bu konuda bildiği bir şey var: Bazen gözleriniz, özel bir bakım gerektirecek kadar yorgun görünüyor. Bakımınıza özen göstermediğiniz için gözaltları önce hızla morarıyor, sonrasında çizgiler baş gösteriyor, sarkmalar yavaş yavaş sizi üzmeye, endişelendirmeye başlıyor. İşte bu noktada bir uzmana danışmak için biraz geç kalınabiliyor.

Phytomer ve Klapp ürünlerini tercih ettiğimizi artık biliyorsunuz. Bilmiyorsanız, neden bu markaları seçtiğimizi tekrarlayalım: Mükemmel oldukları ve bizi hızla sonuca ulaştırdıkları için... Bakım, izlenebilecek süreçlerden ibaret olmalı. Yüzünüzdeki değişimi, iyileşmeyi hızla fark etmelisiniz.

Phytomer’le göz bakımının aşamalarına bir bakalım…

Efsane Phytomer ürünlerimiz hazır: Ogenage, Contour Redieux, Gommage Marine, Expertise Age Contour, Concentre Fermete… (Dikkat! Bu ürünler sadece uzmanları tarafından kullanılabilir, bakımda can alıcı nokta tam da budur!)

  • Bir Phytomer klasiği olan çamurumuzu hazırladık.
  • Sırtınız için hazırladığımız bu çamurun üzerine uzanmanızı istiyoruz.
  • Sizi bakım boyunca rahatlatacak bu uygulamaya bayılacaksınız!

  • Yüzünüzün tamamını temizledik, tonikledik.
  • Yüzünüze peeling’imizi uyguluyoruz.
  • Göz maskemiz hazır… Uygulamanın ardından 15 dakika bekliyoruz.
  • Bu sırada el masajına ne dersiniz? 
  • Maske aşamasında gözlerinize uyguladığımız masaj işin püf noktası…
  • Kasları harekete geçirmek ve kan dolaşımını sağlamak için özel bir masaj bu… Göz pınarlarına ve gözaltlarına dikkat! Buralara yoğun uygulama yapmaktan kaçınmak gerek… 
  • Maskenizi temizledik. Sıra sıkılaştırıcı bakımımıza geldi.
  • Göz çevresi kremimizin ardından, yüzünüzün tamamı nemlendirilmeye hazır.
Bakımımızı tamamladıktan sonra yapacağınız tek şey, aynaya bakmak. Sonraki randevunuzu hızla almak isteyeceğiniz bir ritüel tamamlandı. Gözlerinizdeki ifade tamamen değişti. Gerçekten iyi görünüyorsunuz.

Peki, bir hafta boyunca göz bakımınız için size düşen ne olacak?

Phytomer Lift Contour ya da Expertise Age Contour ile ilgili olarak uzmanınıza danışmanız, evde yapacağınız bakımın ilk adımı olabilir. Yaşınıza, göz çevrenizin durumuna göre uzmanınız sizin için en iyi ürünü seçecek ve yapmanız gerekenlerle ilgili olarak sizi bilgilendirecektir.

Dünyayı sağlıklı ve pürüzsüz gözlerle görmeyi istiyorsanız, gözlerinize iyi bakmayı ihmal etmeyin ve 30’lu yaşlardan itibaren kendinizi uzman ellere bırakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder