18 Ekim 2010 Pazartesi

Vücunuzu Sonbahara ve Kışa Nasıl Hazırlarsınız ?


Vücudunuzu sonbahara ve kışa nasıl hazırlarsınız?
Güzel yaz günleri geride kaldı. Yaz güzeldi evet ama zaman zaman bunaltıcı ve zorlayıcıydı. Güneşin bedenimizi adeta kavurduğunu hissettik. Denize girdik, cildimizi güneşten korumak için sayısız kere yağ ve krem kullandık. Derin bir cilt temizliği de pek gündeminizde değildi. Eğer cilt bakımlarınızı muntazam yaptırmayı sürdürdüyseniz, sizi cildinize gösterdiğiniz özen sebebiyle tebrik ediyoruz!
Neticede bedenimiz güneş ışınlarıyla, deniz mineralleriyle temas etti. Vücudumuzun güneş ve denizle buluşması harika ama derimizin üzerinde oluşan tabakayı ve bu tabaka yüzünden nefes alamayan cildimizi de görmezden gelemeyiz. Döktüğümüz onca tere ne demeli? Bedenimizi soluksuz bırakan bu etkenlere, bir de terimimizin asidi eklendiğinde, sonbaharda kupkuru bir ciltle baş başa kaldık.  
 Şimdi ne yapacağız? Bizim önerimiz Natural Secret’in Ballı Süt Terapisi! Bal, süt ve terapi… Keyifli bir şey olduğu hissediliyor ama faydası ikinci planda mı? Tabii ki hayır… Yaptığımız işlemleri anlattığımızda, keyif ve faydanın bu terapide eşit seviyelerde olduğunu göreceksiniz.Uygulamamızı “kendinizi gerçekten iyi hissedeceğiniz” bir atmosferde gerçekleştirdiğimizi özellikle vurgulamak isteriz. Rahatlatıcı bir müzik, mumlar ve kokular… O halde başlayalım!                   
  • Özel jelimizle duşunuzu aldınız. Buhara duyarlılığınız hakkında konuştuk ve bir süre belirledik. 15 dakika öneriyoruz ama siz nasıl isterseniz… 
  • 20-25 dakikalık peeling uygulamamızla yukarıda tam olarak neden bahsettiğimizi hızla kavradınız. Ölü derilerinizin bedeninizden sıyrılmasıyla müthiş rahatladınız. Sıcak havlularımız hazır, ancak isterseniz peeling’i ve ölü derilerinizden duşta da kurtulabilirsiniz. 
  • Ve maske… Ballı sütün nefis kokusu tüm odayı sardı, kendinizi kesinlikle daha iyi hissediyorsunuz… 
  • Sıra vücudunuzu saran ve nem depolamanızı sağlayan maskemizde… Zaten ballı sütü bu yüzden tercih etmemiş miydik, vücudunuz nemine kavuşsun istememiş miydik?
Buraya kadar cildinize tam bir bakım uyguladığımızı söyleyebiliyoruz. İşin keyif kısmına şimdi geliyoruz: Aromaterapi masajı… Yumuşak dokunuşlar ve tamamen rahatlamaya yönelik mükemmel bir uygulama… Uygulamaya olağanüstü bir renk katan ballı süt losyonu…
İki saat geride kaldı. İki saat öncesine göre kendinizi gerçekten farklı hissediyorsunuz. Cildiniz sonbahara hazır. Siz sonbahara hazırsınız!
Not: Ballı süt sonbahar için tek alternatifiniz mi? Elbette hayır. Detoks etkisi için Yeşil Çay, C vitamini ve canlandırıcı etkisiyle Nar Terapi seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Eğer kavitasyon ve lenf drenajla bakımınızı tamamlamak isterseniz tercihinizi yeşil çaydan yana kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder